Đurđevdanski dani vina i rakije

Bez autora
Apr 30 2010

U bašti hotela "Oplenac" u Topoli 30. aprila 2010. godine počinju “Đurđevdanski dani vina i rakije”, koje organizuju Turistička organizacija i Udruženje vinara i vinogradara iz tog kraja. U tri praznična dana očekuje se dolazak gostiju i iz drugih krajeva Srbije.Posetiocima će se svojim proizvodima predstaviti desetak malih proizvođača vina i rakije, članova Udruženja. Biće organizovana i prezentacija turističke ponude oplenačkog kraja, koji postaje sve interesantnija destinacija, a na štandu Turističke organizacije posetioci će moći da degustiraju vina iz kraljevske vinarije sa Oplenca i vinarije “Aleksandrović” iz Vinče.

Đurđevdanski dani vina i rakijeU bašti hotela "Oplenac" u Topoli 30. aprila 2010. godine počinju “Đurđevdanski dani vina i rakije”, koje organizuju Turistička organizacija i Udruženje vinara i vinogradara iz tog kraja.

U naredna tri praznična dana očekuje se dolazak gostiju i iz drugih krajeva Srbije. Posetiocima će se svojim proizvodima predstaviti desetak malih proizvođača vina i rakije, članova Udruženja.

Biće organizovana  i prezentacija turističke ponude oplenačkog kraja, koji postaje sve interesantnija destinacija, a na štandu Turističke organizacije posetioci će moći da degustiraju vina iz kraljevske vinarije sa Oplenca i vinarije “Aleksandrović” iz Vinče.

Posetioci će moći i da pazare rukotvorine narodne radinosti, stare zanatske proizvode, kao i cveće i rasad proizvođača iz topolske opštine.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik